קציצות דגים ברוטב אדום

  • איפה מתבשל? מבושל
  • כמה זמן? 50 דקות
  • דרגת הקושי? בינוני
17 בנוב׳ 2019

לדג - מצרכים:

  • 1.5 ק"ג דג טחון
  • 10 שיני שום חצויים
  • צרור כוסברה
  • 5 פלפלים חריפים
  • 1/2 כוס שמן
  • כף פפריקה מתוקה
  • 1/2 כף פלפל שחור
  • 1/2 כף כמון
  • 1 כף מלח
  • 2 כוסות מים

אם הדג הטחון אינו מתובל להלן התיבול:

  • 5 שיני שום טחונות
  • חצי צרור כוסברה
  • 2 פלפלים טחונים
  • כפית פפריקה
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • 1/4 כוס שמן

קדימה, בואו למטבח!

1. מכינים את הקציצות מהעיסה

2. מחממים שמן בסיר רחב.

3. מטגנים את השום והתבלינים יחד.

4. מוסיפים 2 כוסות מים , כוסברה ופלפלים חריפים.

5. מרתיחים את התערובת כ-8 דק'.

6. מוסיפים לסיר את הקציצות ומפזרים מעל כוסברה.

7. מכסים את הסיר ומבשלים כ – 10 דק' בלבד.

בתיאבון!