קציצות דגים ברוטב אדום
- איפה מתבשל? מבושל
- כמה זמן? 50 דקות
- דרגת הקושי? בינוני
10 באוק׳ 2024
לדג - מצרכים:
- 1.5 ק"ג דג טחון
- 10 שיני שום חצויים
- צרור כוסברה
- 5 פלפלים חריפים
- 1/2 כוס שמן
- כף פפריקה מתוקה
- 1/2 כף פלפל שחור
- 1/2 כף כמון
- 1 כף מלח
- 2 כוסות מים
אם הדג הטחון אינו מתובל להלן התיבול:
- 5 שיני שום טחונות
- חצי צרור כוסברה
- 2 פלפלים טחונים
- כפית פפריקה
- כפית מלח
- כפית פלפל שחור
- 1/4 כוס שמן
קדימה, בואו למטבח!
1. מכינים את הקציצות מהעיסה
2. מחממים שמן בסיר רחב.
3. מטגנים את השום והתבלינים יחד.
4. מוסיפים 2 כוסות מים , כוסברה ופלפלים חריפים.
5. מרתיחים את התערובת כ-8 דק'.
6. מוסיפים לסיר את הקציצות ומפזרים מעל כוסברה.
7. מכסים את הסיר ומבשלים כ – 10 דק' בלבד.